Author Topic: Hitman Team  (Read 85 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheDaggerNater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Hitman Team
« on: April 22, 2018, 09:59:35 AM »
I have been trying to get my TEAM_HITMAN & TEAM_PROHITMAN jobs to have the hitman gui
In my jobs.lua I have
DarkRP.addHitmanTeam (TEAM_HITMAN, TEAM_PROHITMAN)
Only TEAM_HITMAN works and not pro

Offline iViscosity

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 751
  • Karma: 47
Re: Hitman Team
« Reply #1 on: April 22, 2018, 10:02:14 AM »
According to the wiki page for DarkRP.addHitmanTeam, the function only takes one argument. Therefore you need:
Code: Lua
  1. DarkRP.addHitmanTeam( TEAM_HITMAN )
  2. DarkRP.addHitmanTeam( TEAM_PROHITMAN )
  3.  
I'm iViscosity. I like gaming and programming. Need some help? Shoot me a PM or Join my Discord!.
--==[ Links ]==--
Steam
YouTube
Steam Group (feel free to join!)
Discord

Quote from: Steve Jobs
Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle. As with all matters of the heart, you'll know when you find it. And, like any great relationship, it just gets better and better as the years roll on. So keep looking until you find it. Don't settle.

Offline JamminR

  • Ulysses Team Member
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7840
  • Karma: 367
  • Sertafide Ulysses Jenius
    • Team Ulysses [ULib/ULX, other fine releases]
Re: Hitman Team
« Reply #2 on: April 22, 2018, 12:05:01 PM »
Additionally, this has nothing to do with Ulysses projects. Please don't post non-Ulysses questions in Help and Support.
Off-topic or Developers corner would better fit.

Moved.
The price one pays for pursuing any profession or calling is an intimate knowledge of its ugly side. - James Baldwin