Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Answered in our Frequently Asked Questions

Factory Resetting ULX/ULib Installation

Never mess with superadmin access - it's the highest in Gmod, no matter what other scripts try to convince you of.

3
Developers Corner / Re: Anyway to get ALL players by their rank inheritance?
« Last post by monkeymacman on October 17, 2018, 06:58:36 PM »
Worth noting that another way to do it is with ply:CheckGroup(ply2:GetUserGroup()), which essentially does the same as running groupInheritsFrom() but in a smaller chunk of code. This is normally what I use in situations like this.
4
General Chat & Help and Support / Re: Lua error in sandbox
« Last post by TheRealSociaLFish on October 15, 2018, 01:51:14 PM »
You were right, it was a tank addon causing it. Thanks for the clarification and help.
5
General Chat & Help and Support / Re: Lua error in sandbox
« Last post by JamminR on October 14, 2018, 07:45:37 PM »
The only reason you see any mention of ULib in that is because we update the hook system (and quite well, I might add).
Your likely issue is whatever addon adds lua/autorun/server/firtina_handler.lua, not ULib.
(I'm not saying that with 100% certainty, only 98%- confidence is high it's not ULib causing your error)

Edit - using a quick search of google, I can't narrow down what that file belongs too.
Perhaps a Storm addon?
Or a howitzer / cannon?

6
General Chat & Help and Support / Lua error in sandbox
« Last post by TheRealSociaLFish on October 14, 2018, 04:53:16 PM »
ULib v.. 2.63w
ULX v.. 3.73w

Game mode(s) I am having this problem on: Sandbox

Code: [Select]
[ULib] lua/autorun/server/firtina_handler.lua:212: attempt to call field 'IsCar' (a nil value)
  1. fn - lua/autorun/server/firtina_handler.lua:212
   2. Call - lua/ulib/shared/hook.lua:109
    3. MakeVehicle - gamemodes/sandbox/gamemode/commands.lua:846
     4. Spawn_Vehicle - gamemodes/sandbox/gamemode/commands.lua:886
      5. LeftClick - gamemodes/sandbox/entities/weapons/gmod_tool/stools/creator.lua:23
       6. unknown - gamemodes/sandbox/entities/weapons/gmod_tool/shared.lua:227



This happens when i try to spawn any vehicle, when i press Z to remove it afterwards it completely ignored the car/scar and removes whatever i spawned prior to it. I have to use remover tool to remove them. The vehicles themselves seem to be working fine, it's just that it's a pain trying to set up a scene.
I'm not sure if there is another addon causing this, but even if there is then it'd be nice for the error to be fixed without uninstalling too much since i need to use what i have installed.
7
General Chat & Help and Support / Re: Command not showing up
« Last post by epictroller629 on October 14, 2018, 11:36:50 AM »
I Have Fixed My Problem Thx For The Help  ;) :)
8
General Chat & Help and Support / Re: Command not showing up
« Last post by JamminR on October 14, 2018, 11:25:32 AM »
And, if removing/deleting the misc_registered.txt doesn't help, we really can't read minds by looking at code.
At first glance for the time most of us have to take, the command should work, IF it's registered on both client and server.
If there are errors, look for them at server startup in server console, and in both server and game console when trying to run the command.
9
General Chat & Help and Support / Re: Command not showing up
« Last post by epictroller629 on October 14, 2018, 11:24:58 AM »
I'm Saying I Added srespawn After a test with just respawn
10
General Chat & Help and Support / Re: Command not showing up
« Last post by iViscosity on October 14, 2018, 11:22:21 AM »
If you tried removing one after you had them both in, they'd still be defined in data/ulib/misc_registered.txt
Pages: [1] 2 3 ... 10